21 Jan, 18

CURS DE CONŞTIENTIZARE ŞI RESPONSABILIZARE PENTRU ADOLESCENŢI, cu numele ,,ADOLESCENŢI FERICIŢI, PĂRINŢI ÎMPLINIŢI”

 

 Acesta este un curs inovativ şi revoluţionar, proaspăt lansat pe piaţă, iniţiat de mine şi în colaborare cu colega mea, Bâzâitu Gabriela. În cadrul acestuia, tratăm cele mai importante aspecte, cu care se confruntă orice adolescent din ziua de azi, ca de exemplu:

 ,,Cine sunt eu şi cine mi-aş dori să fiu”, ,,Aspecte legate de imaginea de sine", ,,Relaţia cu corpul nostru şi despre sexualitate", ,,Emoţiile- cum să le cunoaştem şi cum să ne bucurăm de ele", ,,Cum este familia mea şi cum mi-aş dori să fie”, ,,Aspecte sociale”, ,,Luarea de decizii”, ,,Punerea în scenă a unui vis din plan mental, în plan social”, şi ,,Impactul dependenţelor asupra vieţii noastre”...

 La toate acestea se adaugă şi evaluarea complexă a personalităţii, unde i se înmânează fiecărui cursant, un raport de minim 16 pagini, ce conţine detalierea amănunţită a următoarelor informaţii psihologice: TIPUL CARACTERIAL, MODUL DE IMPLICARE ÎN SARCINI, ATITUDINEA FATA DE MUNCĂ, STILUL COGNITIV, REACȚIA ÎN SITUAȚII DE STRES, REACȚIA ÎN SITUAȚII DE CONFLICT, TRĂIRI AFECTIVE DOMINANTE, INTERACȚIUNEA CU OAMENII, ORIENTAREA ÎN SOCIETATE, ORIENTAREA ÎN VIAȚĂ, Precum și cei cinci factori de personalitate: DESCHIDERE, EXTRAVERSIUNE, CONȘTIINCIOZITATE,  AGREABILITATE ȘI STABILITATE EMOȚIONALĂ.

La cele de mai sus, se adaugă o multitudine de activităţi individuale şi de grup, specifice psihologiei şi psihoterapiei. Acestea vin cu scopul consolitării şi conştientizării punctelor forte, dar şi conştientizarea deficienţelor, cu scopul optimizării lor.

Ne axăm pe tehnici noi de lucru şi o multitudine de exerciţii aplicative de actualitate, unde practic învăţăm distrându-ne.

Socializând ne cunoaştem potenţialul şi îmbunătăţim punctele slabe, totul într-o atmosferă absolut prietenoasă, confortabilă şi confidenţială.

Este un curs de weekend, cu un număr de 10 întâlniri faţă în faţă (iar acest lucru constituie un plus faţă de întâlnirile online, unde acolo din acest punct de vedere se diminuează calitatea actului profesional).

 Înscrieri se fac la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0724 227 864, precum şi la ,,Formularul de programări” de pe acest site.

 Pentru o prezentare mai detaliată a conţinutului programului, va invit să accesaţi în acest site, rubrica ,,Competenţe Profesionale”.