,,ADOLESCENŢI FERICIŢI, PĂRINŢI ÎMPLINIŢI”-CURS PENTRU DEZVOLTAREA PERSONALĂ A ADOLESCENŢILOR

 Activitate 2Activitate 3 Activitate 5 Activitate 6Activitate 7

Dragul meu adolescent,

În calitate de fondator al acestui program educational, în cele ce urmează vei descoperi beneficiile pe care le vei avea daca te inscri la acest curs.

Am ajuns deja la editia numarul 4 şi ţin să te anunţ că împreună tratăm cele mai importante aspecte cu care se confruntă orice adolescent din ziua de azi. Iată temele întâlnirilor noastre:

 1. ,,Cine sunt eu şi cine mi-aş dori să fiu"

2. ,,Aspecte legate de imaginea de sine"

3. ,,Relaţia cu corpul nostru şi despre sexualitate" 

4. ,Emoţiile- cum să le cunoaştem şi cum să ne bucurăm de ele(furia, rusinea)

5. ,,Cum este familia mea şi cum mi-aş dori să fie”

6. ,,Aspecte sociale” (cum sa fim prieteteni adevarati si cum să ne facem prieteni)

7. "Abordarea planului vocaţional/profesional"

8. ,,Cum să luăm decizii pentru a avea succes în viaţă”

9. ,,Punerea în scenă a unui vis din plan mental, în plan social”

10. ,,Impactul dependenţelor asupra vieţii noastre”.

 La toate acestea se adaugă şi evaluarea complexă a personalităţii, unde i se înmânează fiecărui cursant, un raport de minim 16 pagini, ce conţine detalierea amănunţită a următoarelor informaţii psihologice:

 • TIPUL CARACTERIAL
 • MODUL DE IMPLICARE ÎN SARCINI
 • ATITUDINEA FATA DE MUNCĂ
 • STILUL COGNITIV
 • REACȚIA ÎN SITUAȚII DE STRES
 • REACȚIA ÎN SITUAȚII DE CONFLICT
 • TRĂIRI AFECTIVE DOMINANTE
 • INTERACȚIUNEA CU OAMENII
 • ORIENTAREA ÎN SOCIETATE
 • ORIENTAREA ÎN VIAȚĂ
 • Precum și cei cinci factori de personalitate: DESCHIDERE, EXTRAVERSIUNE, CONȘTIINCIOZITATE,  AGREABILITATE ȘI STABILITATE EMOȚIONALĂ.

 

Avem o multitudine de activităţi individuale şi de grup, specifice psihologiei şi psihoterapiei. Acestea vin cu scopul consolitării şi conştientizării punctelor forte, dar şi conştientizarea deficienţelor, cu scopul optimizării lor.

Ne axăm pe tehnici noi de lucru şi o multitudine de exerciţii aplicative de actualitate, unde practic învăţăm distrându-ne.

Socializând ne cunoaştem potenţialul şi îmbunătăţim punctele slabe, totul într-o atmosferă absolut prietenoasă, confortabilă şi confidenţială.

Este un curs de weekend cu un număr de zece întâlniri saptamânale  faţă în faţă , fiecare a trei ore. Faptul că lucrăm faţă în faţă este un plus faţă de întâlnirile online, unde acolo din acest punct de vedere se diminuează calitatea actului profesional).

 Înscrieri si detalii va rog accesati:

 email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

telefon: 0724 227 864

Activitate 1

 Iată mărturiile la o parte din cei care au fost alătrui de noi:

Robert

"Am invatat ca trebuie sa mi controlez furia. Mi-a placut exercitiul “semaforul” si am invatat sa devin o persoana mai peaceful. Am devenit mai sincer si responsabil, iar parintii au mai multa incredere in mine. Am invatat cum sa mi fixez obiective in viata Atmosfera a fost foarte placuta calitatea formatorilor a fost foarte ridicata iar relatiile cu colegii foarte bune."

 

Maria D.

"Acum sunt mai responabila si am mai multa incredere in mine. Toate temele mi-au placut si voi asculta sfaturile de la pshihologi. Relatiile mele sociale cu familia s-au schimbat si este mai bine asa. Sunt mai bune si simt ca sunt mai libera cu mine si cu altii. Simt mai multa libertate. Atmosfera a fost foarte buna si mi-a placut"

 

Ştefan:

"Ei bine, au aparut cateva schimbari in viata mea. In primul rand, am inceput sa am mai multa incredere in mine, sa vad partea plina a paharului si sm inceput sa fiu mai motivat sa fac mai multe lucruri, sa fiu mai calm in situatii sociale, sa pot sa zic mai multe, sa inteleg alte personae mai bine, si acestea sunt doar inceputul. Temele care m-au influentat sun cele pe parte sociala cum ar fi relatiile cu ceilalti, luarea deciziilor, idea de perfectiune, cele despre lucrul in echipa, legate de schimbari, de expunere pentru a lasa sa evoluezi si sa te autodepasesti. Pana acum, nu prea multe s-au schimbat din punct de vedere al relatiilor, sper ca in urmatoare perioada sa se schimbe. La stima de sine am inceput sa lucrez, si la relatiile cu ceilalti am inceput, si incetul cu incetul imi construiesc si obiectivele personale, sa ajung cineva bun in viata. Atmosfera de la curs a fost chiar foarte, foarte buna, ceilalti colegi au fost deschisi, chiar am apreciat feedback-ul, si cei doi psihoologi au fost primitori si caldurosi si mi-au dat sansa de ma deschide mai mult fata de altii, fara frica de repercursiuni. Recomand acest curs cu multa placere, daca va gasiti in aceeasi situatie in care era eu inainte sa incep acest curs, chiar, chiar vi-l recomand, va ajuta foarte mult!"

 

  Maria P:

"Nu mai sunt certareata, nu mai sunt implicata in conflicte, sunt mai responsabila, nu mai intarzii, sunt mai calma, sunt mai prietenoasa, nu mai sunt superficiala. Mi-au placut ,,aspectele sociale” si “luarea deciziilor”. Nu mai am conflicte cu membrii familiei, s-au consolidat prieteniile. Imi controlez impusurile si imi gestionez emotiile mai bine. Atmosfera a fost una foarte placuta, m-am simtit ca in familie."

Alexandra:

"Am devenit mai calma si am inceput sa analizez anumite situatii mai mult si mai din timp..Temele care mi-au placut cel mai mult au fost cele legate de munca in echipa si cele legate de vocatia noastra. Acestea m-au ajutat sa fac diferenta dintre un grup si o echipa. Relatiile de acum sunt mai bune. Am inceput sa comunic mai mult. Emotiile sunt mai stapanite, iar obiectivele mele sunt mai clare si mai usor de atins. Atmosfera de la curs a fost una primitoare, calma si pozitiva. Formatorii depun efort pentru noi si ne doresc binele pentru a ne dezvolta, iar relatiile cu colegii sunt bune. Desi acest curs este format din 10 sedinte a cate 3 ore, trece foarte repede. Cursul contine teorie, dar si exercitii care te fac sa iesi din zona de confort. De asemenea, se ia in seama parerea fiecaruia si se pune mult accent pe creativitate si imaginatie."

Bianca:

“Sunt mai prietenoasa, nu mai sunt timida, imi controlez mai bine emotiile, spun ceea ce gandesc mai usor. Mi-au placut temele referitoare la emotii si imaginea de sine. Acestea m-au facut sa am mai multa incredere in mine. A fost super!”

Teo:

“Am o parere mai buna despre propria persoana decat aveam inainte si ma intereseaza mai putin parerea celorlalti.. Mi-au placut informatiile despre stima de sine si despre responsabilitate. Cele din familie nu s-au schimbat aproape deloc. In schimb, am inceput sa ies mai mult cu prietena mea din gimnaziu. Mi-am imbunatatit stima de sine. Atmosfera a fost relaxata , iar formatoarele au fost foarte amabile si deschise”.

 

Daria T.

"In urma parcurgerii acestui curs am învățat cum sa imi controlez emoțiile, cum sa am o relație cat mai buna cu cei din jur si cum sa privesc lucrurile într-un mod mai pozitiv. Temele abordate care mi-au placut cel mai mult au fost cele despre stima de sine, relația cu părinții si vocația . In momentul de fata ma inteleg foarte bine cu părinții mei si cei apropiați. In urma acestui curs mi-am îmbunătățit mai ales relația cu mama. Facem progrese in ceea ce privește conflictele . Am reușit sa-mi gestionez foarte bine emoțiile si, privind lucrurile într-un mod pozitiv, totul a devenit mai usor. Încă lucrez la creșterea stimei de sine, dar consider ca este un început bun. Obiectivele personale sunt in curs de îndeplinire, iar pe plan profesional, in principal mi-am ales deja meseria. Ma voi pregăti cat mai bine, iar daca pe parcurs ma voi răzgândi, voi încerca din greu sa reușesc. Atmosfera a fost foarte relaxanta, placuta, calda. Formatorii sunt excelenți, foarte prietenoși si înțelegători, iar colegii sunt uneori cam timizi sau retrași, dar foarte prietenoși. Acest curs este foarte util si nu vei regreta nimic urmându-l."

 

Servicii

 • All
 • Adolescent
 • Aspecte Sociale
 • Cine Mi Aş Dori Să Fiu
 • Cine Sunt Eu
 • Corpul Nostru
 • Cum Sa Fim Prieteteni Adevarati
 • Cum Să Luăm Decizii
 • Cum Să Ne Facem Prieteni
 • DEZVOLTAREA PERSONALĂ
 • Emoţiile
 • Familia Mea
 • Furia, Rusinea
 • Imaginea De Sine
 • Impactul Dependenţelor
 • Securitate
 • Succes în Viaţă
 • Training
 • Transporturi
 • Default
 • Title
 • Random
load more hold SHIFT key to load all load all