21 Jan, 18

Blog

         Nu ştii ce carieră ţi se potriveşte? Eşti proaspăt absolvent de şcoală gimnazială, liceu, proaspăt integrat în piaţa muncii, sau poate vrei să realizezi o reconversie profesională?

         Vino la Sărăcescu Monica- Cabinet individual de psihologie, pentru a avea o viziune mai clară asupra aptitudinilor tale, a intereselor tale vocaţionale şi a structurii personalităţii tale!

        Astfel, vei realiza ce profesie ţi se potriveşte, cât de multe competenţe ai pentru aceasta şi care sunt minusurile tale.

 

         În ultimii ani, insatisfacţia în muncă a atins cote alarmante, ceea ce ar trebui să trezească un semnal de alarmă în fiecare persoană care resimte stresul organizaţional tot mai mare, se simte epuizat, nu deţine un nivel de productivitate cum şi-ar dori, sau poate că fiecare minut petrecut la locul de muncă, reprezintă un minut de sacrificiu în dezacord cu interesele sau pasiunile sale.

           În evaluarea personalităţii tare vei afla:

          INFORMATII UTILE despre cum poţi transforma un pol negativ al unui factor de personalitate, într-unul pozitiv, dar şi cât de bine stai la următoarele capitole din viaţa ta:

        ORIENTAREA IN VIATA, ORIENTAREA IN SOCIETATE, INTERACTIUNEA CU OAMENII, TRAIRI AFECTIVE DOMINANTE, REACTIA IN SITUATII DE CONFLICT, REACTIA IN SITUATII DE STRES, STILUL COGNITIV, ATITUDINEA FATA DE MUNCA, MODUL DE IMPLICARE IN SARCINI, TIPUL CARACTERIAL, INTERPRETAREA BAZATA PE EVALUAREA COMPETENTELOR PROFESIONALE, pentru următoarele aspecte: Leadership, Managementul stresului, Rezolvarea de probleme, Analiza si gandire critica, Motivarea celorlalti, Motivatia pentru auto-dezvoltare, Abilitati interpersonale, Integritate, Perseverenta in munca rutiniera,Spirit antreprenorial, Disciplina si respect fata de reguli, Flexibilitate si spirit inovativ, Munca in echipa, Independenta in munca, Orientarea spre relatii umane, Orientarea spre rezultate.

        Dacă deja deţi o anumită profesie (sau ştii deja ce profesie îşi doreşti), vei mai avea parte de o descriere a ta despre cum eşti la locul de muncă (sau cum vei fi la un post pe care vrei să îl alegi), cum te percep ceilalţi, ce anume te deranjează în plan social, ce beneficii poţi aduce organizaţiei în care lucrezi sau vei lucra, dar şi ce trebuie să faci pentru eficientizarea muncii tale.

       De asemenea, prin EVALUAREA APTITUDINILOR TALE poţi afla:

  • Procentul tău de compatibilitate cu profesiile din domeniul tehnic/ştiinţe exacte sau umaniste;
  • Mobilitatea şi flexibilitatea în gandire, pentru productivitatea intelectivă sub aspect cantitativ-rapiditate în rezolvarea problemelor;
  • Flexibilitate pentru însuşirea de cunoştinţe noi;
  • Nivelul de eficienţă sub aspect calitativ-corectitudine în rezolvarea problemelor;
  • Cât de performant eşti când ne referim la promtitudine, rapiditate şi corectitudine în soluţionarea de probleme;
  • Capacitatea ta de a actiona, de a analiza/sintetiza, a asocia/disocia, compara, combina, transforma;
  • Abilitatea de a forma reguli, conexiuni;
  • Abilităţi numerice, aptitudini de a analiza şi sinteza în calcule matematice.

REZULTATELE sunt prezentate atat scriptic, verbal cât şi grafic pentru o cât mai mare înţelegere a acestora, pentru a fi puse în practică cât mai uşor.

      Toate aceste informaţii le vei afla pe parcursul a numai două şedinţe de evaluare psihologică, la un preţ promoţional de 200 lei!

    Sună acum sau intră pe site să te programezi!

    Contact:

Telefon: 0724227864

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Web-site: http://www.avizepsihologice-constanta.ro